Revenuewell

Office

Bannockburn, IL

8,800 SF

This rapidly growing software development company needed a fun and engaging work place for its staff to work hard and play hard. The interior build-out started with a full gut of the existing space including removal of the ceiling to create an open concept with exposed structure and ductwork. Acoustic ceiling clouds over the work station clusters helped reduce noise to a comfortable level so daily work could go on without neighborly distractions. A large lounge was imperative to the lifestyle of the programmers who work flexible hours and required a place to eat, drink and hang out throughout the day. Centrally located at the entry, the lounge offers a large family style table, seating island and a pool table.

Photographs by Nick Ulivieri Photography

Related Projects